woensdag, maart 01, 2006

Nog geen lente

De krokussen liggen nog onder een dekentje van sneeuw, maar de eerste tekenen dat de lente er aan komt zijn toch al te merken. 's Morgens als ik naar mijn werk ga is het al licht, en vanmorgen hoorde ik zelfs wat vogels fluiten in het zonnetje. Vanmiddag zag ik vogeltjes in paartjes vliegen, die hebben toch door dat de lente in aantocht is.
Er is een gezegde voor maart: in like a lion, out like a lamb. Dit betekent dat als het weer slecht en stormachtig is in het begin van de maand, dat het kalm weer aan het eind van de maand zal zijn. In ieder geval komt er weer een sneeuwstorm aan, dus we zullen zien of het waar is van het lammetje.
Vandaag was een lammetjesdag, een lekker zonnetje. Vanmorgen eerst gewerkt met de leerlingen, grappig was dat een van hun een papier gekopieerd had en uitdeelde met een verhaal: de Engelse versie van het verhaal van de golfballetjes dat ik laatst hier geplaatst heb. Er zat alleen geen biertje aan op het eind.

Daarna even met een collega aan een project voor school gewerkt. We zijn het er allebei over eens dat het een slechte les is, we er weinig van opsteken en het een grote verspilling van ons geld is. Ik had er echt meer van verwacht. Toch moeten we het afmaken om de crediet uren ervoor te krijgen.

Hierna ben ik even gaan fitnissen en daar kom ik bijna elke keer bekenden tegen van het ziekenhuis. Wel leuk om even te kletsen.
Gisteren had ik kleine wandeling gemaakt met Biego en hij liep 's avonds zo ongelooflijk mank. Hij had zo veel plezier met het rennen in de sneeuw en het snuffelen, dan voelt hij er niks van. Vandaag ben ik ook even gaan wandelen, maar heb hem niet meegenomen. Zo zielig, hij stond strompelend op uit zijn mand toen hij me de jas aan zag doen, en toen mocht hij niet mee. Toch moet hij denk ik wel in beweging blijven, alleen misschien niet zo'n lange wandelingen. Hij rent altijd het dubbele op en neer van wat ik loop.

2 Comments:

Blogger Petra said...

Hoi Annemieke,

Had nog even gevraagd en misschien is dit wat voor Biego? Het is een suplement om de pijn wat te verzachten. Uit Nederland bestellen ze dit speciaal uit Amerika voor een hond met gewrichtspijnen, met heel goed resultaat.
Hier de link ;-)

http://vitanetonline.com/description/18600/vitamins/Hip-&-Joint-Defense-For-Dogs/

Groetjes Petra

9:13 a.m.  
Blogger Petra said...

Ach jee, die Biego, Brynna is precies zo, ze valt ook telkens half de trap af, haar achterpoten willen gewoon niet meer zo goed.
Van mij mag de lente nu beginnen, hoor! Het is hier nu weer ineens koud voor de tijd van het jaar.
Zonde inderdaad van die minder goede klas en dat je dan toch verder moet voor die uren!

5:43 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?