vrijdag, januari 20, 2006

Nieuwe wasmachine en weer wandelen

Hier wordt dan het eerste wasje gedraaid in de nieuwe wasmachine. Nu lekt 1 van de kranen wel, die is zo oud, en Micky zal het morgen maken. Met de oude slang eraf halen is het gaan lekken. Ik had er een handdoek onder gelegd om de druppels op te vangen, maar toen ik later keek stond er een klein zwembad onder de machine. Dat kon nooit van alleen maar die druppels van de kraan zijn en na wat verder kijken bleek de slang niet goed vast gedraaid te zitten aan de machine. Een installeerfoutje, maar wel wat irritant.

Nadat de machine geleverd was ben ik eerst een stuk met Biego gaan lopen, en het was zo'n lekker weer dat ik nog wel een wandeling wilde. Dat werd Taughannock Falls. Het ijs op het pad was weg, alleen op een paar plekken was het nog glad, en het was lekker lopen. Het is maar 3/4 mijl 1 richting, en je loopt over een vlak pad door het ravijn. Het is elke keer weer wat anders, en nu stond er veel water in het riviertje.

Een kleine waterval.


Ravijn.

Een waterval van ijs.


De grote waterval, je voelt je maar nietig als je hier loopt. Dit zijn echt plekken waar ik nooit genoeg van krijg. Wat trekt mensen toch naar watervallen? Hierna heb ik nog even bij het meer gelopen, overal waren veel mensen op pad om maar vooral van een mooie dag te genieten.

3 Comments:

Blogger Petra said...

Wat een prachtige wasmachine!!!
Wens je er heel veel fijne wasjes mee ;-)
En de andere foto's..... Prachtig!
Wat zal het lekker zijn om daar vaker te kunnen lopen.
Prettig weekend!
Groetjes Petra

9:30 p.m.  
Blogger Petra said...

Ik voel me ook altijd zo getrokken tot watervallen, ik kan niet wachten tot ik Great Falls weer zie. Vreemd toch. Ik heb hetzelfde met de zee. Het is het eeuwige, het gevoel, dat dit altijd door gaat, wat er ook gebeurt. Heel rustgevend!
Succes met je frontloader!

9:37 p.m.  
Blogger Annemiek said...

De was wast schoon en er zitten nieuwe kranen op die niet lekken, dus het gaat ons goed.
Die watervallen hebben inderdaad iets rustgevends.

9:13 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?