zondag, januari 15, 2006

Winter is terug

De winter is weer terug. Gistermorgen regende het en binnen een paar uur veranderde het in sneeuwbuien. Vandaag is het -10C met een harde wind die het als -20C doet aanvoelen. Brrr...

Gisteren ben ik weer aan het verven gegaan, en heb ik op de gang de grondverf aangebracht; 1 muur was er klaar, maar tegen de andere 3 zat ik aan te hikken omdat het zo hoog is en moeilijk te bereiken. Toch viel het nog mee, en ik ben niet van de ladder afgevallen. Vandaag heb ik de kleur aangebracht, lichtgeel. Het ziet er meteen een stuk netter uit, hoewel niet perfect, omdat de muur niet helemaal glad is. Maar hier doen we het maar mee. Nu moeten de latjes die tegen het plafond komen nog wit gemaakt, en als die er tegen zitten zal ik een foto plaatsen van het resultaat.

Vanmiddag zijn Micky en ik gaan winkelen voor een nieuwe wasmachine. We hadden in de zomer al eens gekeken, maar nog niks gekocht. Onze wasmachine trilt al lang van z'n plek af als hij trommelt, maar deze week rammelt er hoorbaar iets in. Het werd dus hoog tijd om een nieuwe aan te schaffen, voordat deze het echt begeeft. Bij Best Buy hebben we er een gevonden, hoewel het toch nog best moeilijk te kiezen was. Vrijdag komen ze hem brengen. Het is een voorlader geworden, die veel energie-efficienter zijn dat de bovenladers. Ze hebben de voorladers hier nu in alle merken en maten, terwijl die 10 jaar geleden hier nog niet te vinden waren. Op sommige dingen ligt Europa voor en het duurt soms wat lang eer het de oceaan overwaait.

1 Comments:

Blogger Petra said...

Het is hier ook een stuk kouder. Wij hebben al acht jaar een front loader (creme de la creme, althans, dat wordt gezegd), maar of ik het nu zo fijn vind??? Er is constant schimmel in het rubber en de was wordt ook niet echt schoon. Hopelijk werkt die van jou beter!
Ik kan trouwens sinds gisteren niet bij Blogger.com komen, kennelijk heb jij daar geen last van?

10:07 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?