dinsdag, januari 24, 2006

Hertje

Bart en Tim hebben deze week examenweek; Tim heeft maar 1 examen en Bart 2. Dat betekend veel vrij voor hun. Terwijl Tim nog lag te snurken gingen Bart en ik naar de stad, en ook nog een stukje wandelen bij Sapsucker Woods. Daar kwamen dit hertje tegen op het pad. Ik de bosjes liepen er nog 3. Zo tam als deze hertjes zijn ze niet bij ons huis.

Zo langzaam aan krijg ik het een beetje door wat er allemaal van me verwacht wordt met de les. Het is vooral zelfstandige studie, en ik heb heel wat afgezocht voor een onderwerp voor een onderwerp voor een van de essays die ik moet schrijven. Dat wordt iets over autonomie in de verpleging.

De kinderen klagen altijd steen en been dat wij altijd de vakantiebestemmingen uitkiezen en wat we allemaal doen, dus gisteren hebben we hun de optie gegeven om zelf een weekend in de zomer te organiseren. Het mag ongeveer 4 uur rijden zijn, en ze moeten binnen een bepaald budget blijven. Tim stelde meteen voor om niet weg te gaan maar om van het geld een XBox te kopen, ha, grapjas. Niels nam het heel serieus, en kwam op het idee om naar Hershey Park te gaan. Hij heeft heel wat gegoogled, en vondt de prijzen van het park en de hotels wel erg hoog. Hij was bang dat we dan geen geld zouden hebben om de benzine voor de terugweg te betalen. Bart vond alles wel goed. Ik ben benieuwd hoe ze dit gaan organiseren.

3 Comments:

Blogger Petra said...

Leuk, Hershey Park! Er is in die omgeving ook van alles leuks, zoals Amish country.
Ik heb hier al een tijdje geen hert gezien, kennelijk hebben ze genoeg te eten in het bos.
Succes met de examens van de jongens, Katja en Kai hebben ook examens deze week.

7:36 p.m.  
Blogger Petra said...

Wat een leuk idee !
Denk dat ik dat ook heel leuk had gevonden als kind. Een weekend verzinnen naar eigen keus. Ben heel benieuwd wat hun keuze wordt.
Leuke foto van het hertje. Ook wel grappig dat er bij jouw sneeuw ligt en wij zonder jas liepen vanmiddag. Zou eigenlijk ook wel even sneeuw willen zien. Maarja, je kan nou niet alles tegelijk hebben he?
Groetjes Petra

7:56 p.m.  
Blogger kastelke said...

Schattig hé, het doet je toch altijd wat als je zo'n 'wild' dier tegenkomt...

En wat een goed idee om je zonen zo'n trip uit te laten werken! Daar leren ze heel wat van bij (keuzes maken, prijzen vergelijken, budget beheersen,...)!

3:32 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?