donderdag, december 15, 2005

1 stem

De uitslag van de verkiezing voor town supervisor van ons dorp is eindelijk bekend, en "mijn" kandidaat heeft gewonnen met 1 stem! Owens had 430 stemmen, Fisher 429, en de uitslag is door de rechter beslist. Het ging zich om een "absentee ballot" van een militair (toevallig de zoon van Fisher, oh, de lokale politiek!) die pas na de verkiezing aankwam en ook nog zonder poststempel erop, en die mocht van de rechter niet meegeteld worden.
Ik blijf er echter bij dat het mijn stem was die de doorslag gegeven heeft, en dan ook nog met de eerste keer dat ik stemde!

Voor vandaag had ik allerlei plannen, maar vanmorgen vroeg gaf de verwarmingsketel het op, en moest ik op de reparatie man wachten. Dat duurde tot halverwege de middag eer hij er was, en toen was het te laat om op pad te gaan. Ondertussen heb ik het huis maar eens wat onderhanden genomen, dat was ook eens nodig.
Het gebeurd elk jaar wel 1 of 2 keer dat de verwarming niet werkt. Er komen ijskristallen in de olieleiding door het extreem koude weer, (-20C gisteren) en dan werkt het niet meer. De oplossing hiervoor zou zijn om de olietank binnen te hebben in de kelder, maar dat zie ik ook niet zo zitten in verband met een kans op lekken.

1 Comments:

Blogger Petra said...

Oh, dat wachten op service mensen, om gek van te worden! Denken ze, dat mensen geen leven hebben?
Natuurlijk is die ene stem die van jou ;).
Hopelijk heb je verder geen verwarmingsproblemen, want -20 zonder verwarming, brrrr!!! Dan zou ik naar een hotel gaan! Prettig weekend voor jullie allemaal!

5:53 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?