zondag, mei 23, 2010

Een super verrassing

Vanmorgen wilde Vicky nog wat kadootjes gaan kopen voor haar kleinkinderen, maar net voordat we wilden gaan komt er opeens een grote camper de oprit rijden. Goh, wat is dat nu weer. Die hebben toch wel helemaal een verkeerde afslag genomen dacht ik. Ik ging naar buiten om ze de juiste weg te gaan wijzen, en daar zitten me een paar lachende mensen in de camper. Wie het was zag ik door de zon op de ramen niet. Jee, iemand heeft me via mijn blog gevonden dacht ik. Ze kwamen ook nog niet uit de camper maar zaten daar te lachen met een fototoestellen en filmcamera voor hun gezicht, en daarom maakte ik de deur maar open en vroeg lachend 'who are you?' Ze hadden ook nog eens petjes op, daarom herkende ik ze niet eens meteen, maar een moment later zag ik wie het waren. Rene, Pieter en Luuk, 3 broers. Ik was totaal verrassend. Zo verrast ben ik nog echt nooit geweest! Iedereen heeft dit stil weten te houden en bekokstoofd. Heel knap hoor. Later heb ik een paar van de kinderen aan de telefoon gehad toen ze nog niet wisten dat ze al gearriveerd waren, en toen ik voor hun papa vroeg hadden ze allemaal een goed smoesje zodat ze niks zouden verklappen. Jullie kunnen allemaal wel HEEL goed een verrassing stil houden hoor! Super!!!!!!


De camper op de oprit.

Toen Tim en Niels wakker werden werden zij ook verrast, en later zijn we naar Bart's werk gereden, en hem ook verrast. Hij zag Tim al in de camper zitten, en dacht even dat we een camper gekocht hadden.


Luuk en Tim.


Wandelen.



Een 10-sterrendag, en de komende dagen gaan we hier samen genieten natuurlijk.

Labels:

5 Comments:

Anonymous Elke said...

Annemiek, in eerste instantie van harte proficiat met de graduation van je twee oudste zonen! Je hebt alle reden om heel erg trots op ze te zijn, ze hebben er heel erg hard voor gewerkt!
En wat een leuke verrassing zeg die daar plots op je oprit stond!!! Geniet er van!

6:19 a.m.  
Blogger Petra said...

Oh geweldig!!! wat een leuke verrassing.

3:19 p.m.  
Blogger Petra said...

Wat super leuk, zeg! Zeker 10 sterretjes. Veel plezier met zijn allen, maar dat gaat wel lukken, zo te zien.

6:25 p.m.  
Anonymous Bianca said...

Gefeliciteerd met de gradutions ! en wat een supergave verrassing is dat zeg, heel veel plezier gewenst !

8:23 p.m.  
Anonymous www.vandijkjes.punt.nl said...

Gefeliciteerd met de gradutions! Ik ben ook een keer verrast door een familie lid dat ineens voor mijn deur stond. Je weet even niet hoe je het hebt. hartstikke leuk en geniet ervan!

gr petra

9:52 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?