zaterdag, april 17, 2010

Uitstel....

In Kessel staan de koffers weer ingepakt klaar voor vertrek, maar dat vertrek he.... Vorig jaar kwam een ziekte tussen de reis, dit jaar gooit een vulkaan letterlijk roet in het eten! Hopelijk kunnen we jullie volgende week verwelkomen in plaats van vandaag!

Gisteren ben ik naar Mary's nieuw huis gaan kijken. Ik haalde een andere ex-collega, Sally, eerst op, en samen reden we naar Mary. Ze woonde eerst heel dichtbij, nu ongeveer een half uurtje weg. Ik ben wel blij dat ze eindelijk haar eigen huis heeft na zoveel jaren huren. Het huis is een oude boerderij, helemaal van hout, 2 verdiepingen hoog, met op elke verdieping een veranda. Het is zo'n 100 jaar oud, en komt volgens de vorige eigenaren compleet met een spook. We kregen een rondleiding, het is echt een huis met karakter, mooi.



We hebben een hele tijd zitten kletsen en bijpraten, en afgesproken om vaker bij elkaar te komen, hoewel dat met al onze wisselende diensten moeilijk is.

Gisteravond had Bart zijn intreding in de biologie honor society. Het was een kleine bijeenkomst, er waren 12 nieuwe kandidaten. Het officiele gedeelte was maar kort, prima. Het is wel een eer om hierbij toegelaten te worden, en ik was verrast dat hij dit wilde doen. Je weet nooit waartoe het zal leidden.


6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

compleet met spook? Brrrrr, maar wel een prachtig huis.

2:37 p.m.  
Blogger Petra said...

Vervelend, zeg, dat je ouders weer vertraagd zijn. Hopelijk lukt het binnenkort wel te vertrekken. Mooi huis. Die honors societies, Katja wordt er ook lid van, maar ik heb nooit echt gesnapt, wat het nu precies inhoudt, behalve wat extra vrijwilligerswerk en de kosten.

8:46 p.m.  
Blogger Bibi said...

Ik ben erg benieuwd naar het spook in dat huis. Ik kan je wel contact info geven van die spokenjagers waar ik toen heen was haha.

11:35 a.m.  
Anonymous Bianca said...

Gaaf zo'n huis met historie en een spook ook nog, geweldig hoor !

Hopelijk gaat die vulkaan nu snel weer een tijdje slapen en kan je bezoek komen.

9:02 p.m.  
Anonymous Cisca said...

He, balen dat je ouders nu weer misschien niet kunnen komen. Hopelijk volgende week!ho

10:07 p.m.  
Blogger Petra said...

Om de een of andere reden kan ik op je laatste post geen commentaar leveren, maar ik duim dus heel hard. Hopelijk is alles al voorbij en goed gegaan.

3:05 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?