woensdag, februari 21, 2007

Schrijfwerk

Het zijn weer een paar drukke dagen geweest. Het weekend gewerkt, maandagmorgen leerlingen begeleiding, 's avonds les, gisteren gewerkt, en vanavond weer les. Op het volgende dienstrooster zal dit niet meer voorkomen, en heb ik niet meer zo veel dagen achter elkaar wat.

Maandagavond tijdens de Engels les vroeg iemand of ik mijn werk voor de verpleegkunde les al af had. Oei, ik schrok even. We hebben 2 weken geen les gehad, en ik had niet gekeken wat het huiswerk was. We moeten 5 pagina's schrijven (wel dubbel spaties) over onze eigen philosophy van verplegen. Ik was even in paniek, maar gisteren hoorde ik dat we er nog een week voor hebben. Oef. Ik ben er aan begonnen maar het is nog een berg werk.
Voor de Engels les moeten we ook weer schrijven. Tot nu toe hebben we 1 interview moeten doen en er over schrijven, en 2 memo's moeten schrijven over een website. Voor de eerste twee had ik een 98% dus dat zit wel goed. Als je eerste schrijfsel niet goed is kun je het corrigeren en weer inleveren voor een beter cijfer. Voor volgende week moeten we een uitgebreide definitie schrijven over een onderwerp dat met gezondheidszorg te maken heeft.
Vanmorgen ben ik aan het stuk voor de les verpleegkunde begonnen, maar het schiet niet op. Eerst maar een paar dagen vakantie houden.

Morgenmiddag vertrekken we naar de Catskill Mountains om te gaan skien in Belleayre. Ik heb er wel zin in. Ik hoop dat het daar niet geregend heeft, want hier is de sneeuw door de regen van gisteren in ijskorrels veranderd.

Hier nog een filmpje van een snurkende Kibbels. Daar moet die arme Bitz nu elke nacht naast slapen:

7 Comments:

Blogger Petra said...

Veel plezier met skien! Het wordt dit weekend weer kouder, dus het zal vast lekker zijn!

10:09 p.m.  
Blogger kastelke said...

Veel plezier Annemiek!
Gaan de hondjes ook mee, of blijven die thuis bij de kinderen?
Amai, wat een gesnurk! LOL!

2:51 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Heel veel plezier, Annemiek ! En laat het schrijfwerk maar even thuis, dat komt wel. Even stoom afblazen na zulke drukke dagen. Have fun !

10:53 a.m.  
Blogger Herm said...

Ook wij wensen jullie een fijn weekend, met veel sneeuw. Niet op de weg natuurlijk. Je zou maar zo,n snurker naast je hebben liggen. Veel plezier!!!!!

12:04 p.m.  
Blogger Petra said...

Leuk filmpje weer. Even goed liggen en gewoon verder snurken, hi hi hi.
Veel skiplezier gewenst!

4:09 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Veel plezier in de Catskills. Op dit moment sneeuw het behoorlijk...

gr Petra

10:56 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Dank je allemaal voor de ski-wensen :) We zijn alweer terug.

Petra; het was koud, maar fantastische sneeuw!

Elke; de kinderen mochten mee, Kibbels en Bitz gingen naar de kennel.

Mary-Ann; het was lekker stoom afblazen, maar ik had toch wat werk mee genomen, zodat ik wat te lezen had terwijl de rest nog sliep 's morgens.

Pa; we hebben een andere roodharige snurker bij ons :)

Petra; lekker zo'n snurker toch :)

Wendy; ik ben blij dat ik weer mag, hihi

Petra; we hebben er onderweg wel last van gehad, maar dat maakte de volgende dag des te beter skien.

9:18 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?