zaterdag, september 30, 2006

Tuna brownies

Momenteel heb ik "tuna brownies" in de oven zitten, en het hele huis stinkt ervan. Het is namelijk geen mensen-eten, maar een hondensnack. De trainster wil dat we allemaal dezelfde snacks mee nemen morgen, zodat alle hondjes hetzelfde krijgen. Ik weet niet of het een probleem zou zijn, maar goed, dan maar tuna brownies bakken. (ingredienten: tonijn, eieren, knoflookpoeder en bloem, en dan krijg je een idee van de reuk). De hondjes lopen rond te snuffelen, en ze vinden de geur wel lekker.

Micky had opeens zin in aardappel/prei soep en die heeft hij vanavond gemaakt. Erg lekker! Van mij mag hij wel vaker koken.

Vanmorgen ging de telefoon al om 6 uur. Of ik kon komen werken tot 11 uur. Eerst zei ik nee, maar toen heb ik terug gebeld en gezegd dat ik zou komen. Dat heb ik wel geweten! Het was ontzettend druk, met 2 van onze patienten die het opeens slecht deden, en waarvan 1 op de IC belandde.
Deze week 1 goede dag gehad op het werk, de rest erg druk. De rek is er uit als we iedere dag met het minimale krachten moeten werken; als er iemand ziek is, is het erg moeilijk vervanging te vinden, en al helemaal in het weekend.

4 Comments:

Blogger kastelke said...

Waarom in hemelsnaam moet je zo'n hondenkoekjes zelf zitten bakken??? Er zijn toch hopen hondenkoekjes in de handel verkrijgbaar? Trouwens, ik denk niet dat een hond in de vrije natuur dergelijke ingrediƫnten eet... Maar ach ja, als dat de opvatting van de trainster is, dan doe je maar gewoon mee.
Is de les leuk verlopen?

5:22 a.m.  
Blogger Petra said...

Nou, die honden hebben maar geluk! Zelfgebakken brownies, wat wil je nog meer! Luisteren ze goed tijdens de training?

9:30 a.m.  
Blogger Annemiek said...

o, ik vond het niet erg om te maken hoor. Het is wel gemakkelijk. Nee ik denk dat ze in de natuur ook geen tonijn eten, maar wie weet wat er allemaal in hondevoer zit.
Verbazend hoe goed ze luisteren als je met snacks werkt!

8:24 p.m.  
Blogger Mariska said...

Hee Annemiek
Het is ook overal hetzelfde op de (verpleegkundige)werkvloer!
Nog gefeliciteerd met Bart btw!
Groetjes,
Mariska

2:55 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?