woensdag, december 21, 2005

Ski

Als ik de krant lees gaan mijn ogen eerst naar de links onderhoek waar de namen van de mensen staan die overleden zijn. Ik weet het, ziekelijk, maar ik denk dat veel verpleegkundigen dit doen, omdat het vaak de mensen zijn die we verzorgd hebben in het ziekenhuis.
Gisteren stond er de naam van een collega waar ik jaren geleden mee gewerkt heb, een hele aardige vrouw. Ik heb haar al een paar jaar niet gezien en dit was schokkend nieuws. Ze is plotseling overleden, en laat een jonge zoon achter.

Maar verder met wat leukere dingen.
Deze week was ik Meg tegen gekomen, mijn oude ski-buddy, en we zouden vandaag gaan skien. Helaas kon ze op het laatste moment niet, dan maar alleen, want skien moest en zou ik!
Vanmorgen eerst nog even naar de basisschool en daar een paar mutsjes afgeleverd. Ik had nog restjes fleece stof liggen, en daar heb ik wat mutsjes van gemaakt. De school kan ze goed gebruiken voor kinderen die er geen hebben of ze vergeten zodat ze toch buiten kunnen spelen. De schoolverpleegkundige was er blij mee, en ik heb nog meer stof liggen, dus daar ga ik nog eens mee aan de slag.
Daarna richting Greek Peak, dat ligt vlakbij TC3, en daar ben ik even aangegaan om mijn boeken terug te verkopen. Ik kreeg er maar 25% van de nieuwwaarde voor, en heb ze verkocht, maar de volgende keer ga ik het zeker via Amazon.com proberen. Voor een boek van $95 dat in goede conditie is moet je toch meer kunnen krijgen dan $20!
Bij Greek Peak heb ik eerst mijn seizoenspas opgehaald en toen de lange latten op. Eerst maar een groene piste op om even te wennen, daarna een paar blauwe en zwarte. Heerlijk! Lekker sporen trekken in de verse sneeuw en die sneeuw was echt perfect. Fijn ook op een doordeweekse dag is dat er totaal geen wachttijden bij de liften zijn.
Hier kun je af en toe eens naar me zwaaien http://www.greekpeak.net/content/webcam.asp

Aangezien ik de komende 2 dagen moet werken, en niet aan bloggen toe zal komen; aan allemaal alvast een vrolijk kerstfeest gewenst!!

3 Comments:

Blogger Petra said...

Oh, ik benijd je zo! Ik had gehoopt, dat we volgende week zouden kunnen gaan voor een dag, maar nu wordt het weer opeens weer warmer en dan is de sneeuw zo slecht :(. Heerlijk, hoor, door verse sneeuw naar beneden zoeven. En wow, zwarte hellingen! Ik kom nog niet verder dan groene, hoor!! Heel veel plezier met Kerst, jammer alleen, dat je moet werken :(.

4:22 p.m.  
Blogger kastelke said...

Dat moeten we beslist ook eens doen, gaan skieën in Amerika!
Veel plezier nog tijdens de komende dagen, Annemiek, en de beste wensen voor jou en je familie!
(en bedankt voor jullie hele mooie kaartje!!!)

7:35 a.m.  
Blogger Petra said...

Oh wat lekker....
Kan me voorstellen dat de eerste keer skieen een speciaal gevoel geeft !!!
Hoop dat je tussen het werken door ook lekker kan genieten van de feestdagen.
Groetjes Petra

9:08 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?