dinsdag, december 20, 2011

Dagje kunst

Deze foto hadden jullie nog tegoed;

Dit was een tijdje geleden rond Halloween, Muddles met een kleine pompoen. Ze ziet alles wat rond is als een bal aan, en dus een speelding voor haar. Zo moest dit pompoentje het ook begeven. Nadat ze er even mee gegooid had kwam ze erachter dat ze haar tanden erin kon zetten. We hebben haar nu geleerd om van de kerstballen af te blijven! Glas in haar mond zou niet zo gezond zijn.

Jaren geleden had Micky een paar luie stoelen gekocht zonder mijn input. Ik houdt er helemaal niet van als hij meubilair uitzoekt, het is gegarandeerd donker en plomp spul. Die 2 stoelen waren ook nog eens 2 verschillende, een bruine en een groene. Nu waren ze toch al aardig versleten. In eentje was de vering kapot, van de ander was het stof helemaal afgesleten, plus die stonk ook nog eens een uur in de wind. Hoe ik ook schoonmaakte, het bleef stinken, en Micky klaagde er regelmatig over. Dus deze keer ben ik gaan winkelen voor meubilair zonder zijn input. Vorige week stonden er opeens 2 nieuwe stoelen in de kamer. Niks moderns, maar ze zitten lekker en het zijn niet zo'n extreem lompe dingen. En ook niet mis, een 2 voor de prijs van 1 aanbieding.


Ik had niks gezegd, eens kijken hoe lang het duurt eer hij het zag. Dat was toch zeker een half uur. Toegegeven, hij was steeds in de keuken. Uiteindelijk zei Niels er wat van. Zo doet hij dit ook vaak met mij. Eens kijken hoe lang het duurt eer ik een nieuwe tv zie, of een nieuw computerscherm, en dan maar lachen. Dus dat was zijn vervroegd kerstkado voor hem.




De kerstboom en het kerstdorpje.

Op zondag ben ik naar Corning geweest; ik moest mijn ski's ophalen die weer geslepen en glad gemaakt zijn, en ik had met Bibi afgesproken. Het is voor ons allebei ongeveer halverwege. We zijn eerst naar het Rockwell Museum of Western Art gegaan. Wel grappig, we hadden al gekeken wat de toegangsprijs was; gewoonlijk 6.50, voor AAA leden 5.50, maar als je in de omgeving woont (je moet dan de postcode zeggen) is het maar 3.00. Vonden we wel leuk, maar het werd nog leuker, want deze maand is het op zondag gratis. Plus je krijgt nog een print kado ook. We hebben later maar wat in het potje voor donaties gedaan. Het was een heel leuk uitje. Het museum is meer dan ik gedacht had, en we hebben alles goed bekeken, en zijn allebei weer geinspireerd tot schilderen.


Stiekum een foto gemaakt, maar het schilderij komt op een foto toch niet tot zijn recht. Dit is een schilderij van zo'n 2-3 meter, geweldig mooi. We brachten hier een paar uur door, en daarna gingen we lunchen bij een pizzeria, en leuk gekletst. Grappig om daar ook nog een collega tegen te komen van mijn werk.


Daarna hebben we nog wat rondgelopen en winkeltjes bekeken. Het is wel een leuke winkelstraat, hoewel op zondag veel dicht is. Santa Claus was er in ieder geval wel, in dit paviljoentje.
Het was een hele leuke dag, en leuk om zo even tussenuit te gaan!

2 Comments:

Blogger Bibi said...

Ik vond het harstikke fijn zo'n kunstdagje uit met jou. Volgende keer het Johnson museum!

11:45 a.m.  
Blogger Petra said...

Gezellig zo met een medebogster erop uit. Die stoel vind ik er gerieflijk uitzien. Volgend jaar gaan we onze family room opnieuw inrichten en zal er vast soortgelijk meubilair komen.

2:17 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?