zaterdag, januari 15, 2011

Sneeuwpret

Een paar dagen geleden was Bart's vriend hier met zijn hond. Wat kunnen Penny en Muddles rennen!


Energie zonder grenzen.

Vanmiddag zijn we naar Rice Hill geweest, bij Taughannock Falls State Park. Een flinke slee-heuvel, met een kleine ijsbaan en huisje met kachel waar je je op kunt warmen. Er was amper een parkeerplekje te vinden, er waren veel mensen met hetzelfde idee.


Klaar voor de start.


Links gaan Tim, Bart, en Giulia.



Ik ging ook een keer, pfff, dat gaat hard, en is nogal wreed aan je stuitje! En ook een flinke berg om weer omhoog te lopen.


Allemaal nog een keer. Voor hun laatste tocht gingen ze helemaal naar beneden, en gingen Micky en ik hun beneden met de auto ophalen.

Bart liet ons daar een pad zien waar hij vorig jaar aan meegewerkt heeft om in orde te krijgen. Ah, weer een wandelpad ontdekt!


Rice Hill van beneden gezien.

Op de terugweg zijn we nog even bij het uitkijkpunt gestopt. Altijd goed voor een foto.


Taughannock Falls

Labels:

3 Comments:

Blogger Petra said...

Zo, dat is zeker een flinke berg! Leuk, dat je zo kunt sleeen. Dan is sneeuw weer erg leuk. Mooie foto's weer, ik hoop eens naar die parken te kunnen gaan.

5:42 p.m.  
Blogger Bibi said...

Wat een fijne slee berg! Bij ons kun je ook wel sleeen maar dan moet je maar op de koop toenemen dat je in de bosjes of het water eindigt haha

11:15 a.m.  
Anonymous Elke said...

Oh, wat leuk! Dat is iets wat ik ook eens heel graag wil gaan doen, maar dan meer op een heuveltje, en niet op zo'n berg. Ik ben tenslotte nog maar een beginner he!

11:29 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?